Producten

Product : Alka Mineralen.

Verzuring kan de stofwisseling in ons lichaam drastisch verstoren. Belangrijke mineralenvoorraden nemen af met allerlei klachten tot gevolg. Onze moderne levensstijl is hier debet aan. Onregelmatig eten, alcohol, roken, stress en te weinig slaap zijn ongunstig voor een gezond zuur-base evenwicht. Daar bovenop krijgen veel mensen te weinig mineralen binnen via de normale voeding. Dit komt onder andere door uitputting van onze landbouwgrond en een verkeerd eetpatroon.

De mineralen van Alka zitten in een complex met uitsluitend basische mineralen, spoorelementen en basische biologische grassen.

De mineralen dragen bij aan het verbeteren van de basische balans in het lichaam. Dankzij de in Duitsland en Oostenrijk geteelde biologische tarwe-en gerstegras, wordt ons lichaam ook nog gereinigd. Door het lichaam aan te vullen met mineralen helpt het de gezondheid te verbeteren.

Dit product is super geschikt voor mensen die minder energie ervaren, die last hebben van verminderde spierwerking, haarverlies, concentratieproblemen of die sterke botten wensen.

Het heeft een gunstige werking op mensen die slecht slapen, neerslachtig zijn of een gevoelige of droge huid hebben. Maar ook voor mensen die geen klachten ervaren en vooral invulling willen geven aan een gezonde levensstijl, daarbij ook inzetbaar als multi. Eigenlijk is het dus geschikt voor iedereen!

Het product is glutenvrij, lactosevrij en vegan!
De mineralen zijn in onze winkel verkrijgbaar voor slechts €29.95

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *