Voeding

Paasverrassingen van Sonnentor!

Hoe leuk zijn deze nieuwe producten van Sonnentor !? Speciaal voor de paasdagen heeft Sonnentor 3 nieuwe biologische thee soorten uitgebracht om van te genieten tijdens het paasontbijt of de brunch.

De Negen kruiden thee : Een frisse kruiden- vruchten mix van : Boekweitkruid, citroentijm, weegbree, peren, citroenverbena, vlierbloesem, kamille, calendula, zoete klaver en brandnetel.

De paasverrassing thee : speciaal ontwikkeld voor de paasdagen, geniet van een frisse melange terwijl de lente haar gezicht laat zien en de bloemen weer tevoorschijn komen : Citroenverbena, Appelmunt, Braambladeren, Brandnetel, Calendula, Korenbloemen en kaasjeskruidbloemen.

En dan ook de laatste van de drie, de biologische Fijne Pasen thee : een unieke citroen- en fruitachtige thee die het hart van elke paashaas en paaseizoekers sneller laat kloppen : Stukjes appel, citroenmelisse, groene haver, rozenbloemen, calendula, veenbessen, lavendel, lindebloesem, citroenverbena, kamille, korenbloemen en kaasjeskruidbloemen.

Als laatste verrassing in het paasassortiment heeft Sonnentor ook een heerlijke kruidenmix uitgebracht zodat u het perfecte roerei op tafel kunt zetten tijdens de paasdagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *