Nieuw binnen Verzorging

Ahava Safe Retinol

Retinol, we kennen het voornamelijk van alle anti-aging creme’s uit de drogisterijen. Het is een vitamine A soort, ook wel vitamine A1 of pro vitamine A genoemd en zorgt voor een gladdere, gezonder en jonger uitziende huid. Rimpels als gevolg van zonbeschadiging nemen af in diepte en in aantal. De stof stimuleert namelijk een gezonde celdeling en de productie van collageen en elastine. Daarbij wordt de afbraak van collageen en elastine geremd. Bovendien worden pigmentvlekken minder zichtbaar. Een nadeel is overigens dat vitamine A-zuur de huid flink kan irriteren.

Ahava heeft in een nieuwe lijn een natuurlijke, zachtere vorm van retinol op de markt gebracht. De veiligheid van de huid staat voorop bij Ahava, dat zien we terug in elk product. dat was de drijfveer om dit nieuwe complex van de gepatenteerde vorm van pRetinol te maken. Zonder alle nare bijwerkingen van de gewone Retinol.

pRetinol maakt gebruik van de eigenschappen van de Dunaliela Salina Dode Zee-algen die rijk is aan beta caroteen (vitamine A). Samen met vitamine b3 en de Osmoter van Ahava gaan de enzymen in de huid reageren op de aanwezigheid van retinol. Dit zorgt voor een anti-rimpel effect op een veilige en natuurlijke manier voor de huid.

De lijn bestaat uit o.a een creme voor het gezicht, oog creme en een serum.

De gezichtscreme : een multi-tasking moisturizer voor het gezicht gemaakt om rimpels te helpen verminderen en de huid gladder te maken. Veganistisch, Hypoallergeen en parabenen vrij.

De oogcreme : Pakt de fijne lijntjes aan rond de gevoelige huid rond de ogen. Zorgt voor een goed gehydrateerde huid en maakt het stevig. Ook verbetert het de elasticiteit van de huid rond de ogen.

Het serum : vermindert diepe rimpels in de huid, haalt de matheid uit het gezicht en laat het stralen. Het maakt de hoeken van het gezicht strakker. En zorgt er voor dat de huid gehydrateerd is. Vermindert ook pigmentvlekjes waardoor de huid egaler wordt en daardoor jonger oogt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *