Verzorging

Annemarie Börlind : 3 in 1 Gezichtsolie.

Heeft u een droge of veeleisende huid? Of zit u dagelijks veel blootgesteld aan het blauwe licht van uw beeldscherm, denk aan de laptop, telefoon of tablet? Verwen u zelf dan met deze 3 in 1 gezichtsolie van Annemarie Börlind, het is een weldaad voor uw huid!

Het blauwe licht komt van bijvoorbeeld mobiele telefoons, laptops, tablets of televisies maar ook het gewone zichtbare licht valt hieronder. Blauw licht beschadigt de huidcellen en dragen bij aan huidveroudering.

De verzorgende oliën die de gezichtsolie bevat, zoals de Inca Omega-olie, Kahaiolie en Himalaya-kersenolie versterken de huidbarrière en zorgen voor soepelheid. Daardoor gaat de olie de huidveroudering tegen : Het anti-age effect. De Tagetes, beter bekent als het “Afrikaantje”, beschermt tegen Blue Light – straling en gaat de oxidatie in de huid tegen.

De olie is veganistisch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *