Voeding

Kinderthee van Sonnentor!

Weer wat nieuws van Sonnentor, deze super leuke maar vooral lekkere kindertheeën! Hier worden alle kindjes blij van. Voor het moment dat ze wakker worden, weer gaan slapen, een zeer buikje hebben of met de griep op bed liggen. De thee geeft ze weer een warm gevoel.

Kukeleku, tijd om op te staan! de “Wakker worden” thee, een 100% biologische vruchten- en kruidenthee : Rozenbottel, kweepeer, hibiscus, citroenmelisse, citroenverbena, rozenbloemen, korenbloemen en appelmunt.

Au buik? Met deze gezonde thee zal uw (b)engeltje snel weer opknappen en zich in het volgende avontuur storten. Blij buikje! 100% biologisch : Citroenmelisse, kaasjeskruid, rooibos, anijs, venkel en karwij.

Zeg hoesten maar gedag! Deze thee verwarmt de keel als een lekkere, warme sjaal. Voor kleine ondeugende (b)engeltjes met snotneusjes. Wegwezen griep! 100% biologisch : Groene munt, vlierbloesem, kamille, venkel, salie en tijm.

Bedtijd! helpt de kleintjes rustig te worden voor het slapen gaan.
Slaap lekker! 100% biologisch : Citroenmelisse, braambesblad, vlierbloesem, wilde tijm, kamille, zoete braambesblad, mais bloemen en lavendel.

Alle thee doosjes bevatten 18 zakjes. Ongezoet, zonder toegevoegde smaakstoffen, gecontroleerd op verontreinigde stoffen, theezakjes zonder metalen clips.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *