Verzorging

Synocare : Skin repair cream.

Last van een beschadigde, geïrriteerde en jeukende huid? Een succesvolle, Afrikaanse receptuur biedt de oplossing. Deze formule bevat een unieke combinatie van de ingrediënten, Tea tree olie, Centella, Aloë vera en vitamine E. Deze verzorgende en helende ingrediënten maken de receptuur tot een Eerste Hulp huid crème die het herstel van de beschadigde huid krachtig ondersteunt. Zeker in de zomer een crème die in geen huishouden mag ontbreken.

Denk ook straks als de processie rups weer een probleem vormt aan deze crème, hij verzacht, verkoeld en hersteld de kapotte huid, en neemt ook deels de jeuk weg. Ook te gebruiken bij muggenbeten en beten van andere insecten.

Zelfs bij jeugdpuistjes speelt deze crème een goede rol in het helingsproces. De tea tree in de crème ontsmet niet alleen de oppervlakte maar doodt tot diep onder de huid de bacteriën zodat het puistje niet kan ontsteken. De vitamine E helpt littekens door acne te voorkomen of te herstellen voor een gavere huid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *