Merken Uitgelicht Verzorging

Last van de processierups? Alka crème, werkt zowel preventief als erna.

De processierups heeft vorig jaar bij veel mensen voor het nodige ongemak gezorgd. Met mooi voorjaarsweer en bij flinke wind kan elke processierups wel meer dan 700.000 onzichtbare brandhaartjes verspreiden! Bij contact met de huid of in ogen laten de brandhaartjes een eiwit achter. Het lichaam kan hierop reageren door aanmaak van histamine. Jeuk, rode uitslag, vlekjes of bultjes zijn dan het vervelende resultaat.

Alka Crème werkt preventief.

Hoe hoger de pH-waarde van de huid (ofwel hoe basischer de huid) des te kleiner de kans dat de brandhaartjes tot last zullen zijn. Het eiwit dat via de haartjes in de huid komt, hecht zich minder snel aan een basische huid. Hiermee vermindert de kans op jeuk en/of bultjes aanzienlijk. Begin tijdig met het regelmatig smeren. Bescherm blootliggende huiddelen tijdens het wandelen, joggen en fietsen.

Alka crème zorgt voor sneller huidherstel.

Heb je op dit moment last van de jeuk, rode uitslag, bultjes of vlekjes? Ook hier kunt u de Alka crème op smeren. Onderzoek heeft aangetoond dat huidbeschadigingen, door bijvoorbeeld de gevolgen van de brandhaartjes, het snelst herstellen in een basische omgeving. Daarnaast zorgen de squalaan, kokosolie, jojoba-olie, amandelolie en sheaboter in de crème voor een antibacterieel, verzachtend en hydraterend effect.

Alka crème is verkrijgbaar in een handige pompflacon.
50ml voor : €14.95
150ml voor : €29.95

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *